PCR-testen er ikke i stand til å fastslå, utover rimelig tvil, at et positivt resultat faktisk tilsvarer en SARS-CoV-2-virusinfeksjon

Denne saken er fra november 2020, men den er kanskje viktigere enn noensinne nå når myndighetenes fryktpropaganda og grunnlovsbrudd trappes opp betraktelig.

Lisboa lagmannsrett konkluderte i november 2020 med at RT-PCR-testen (koronatesten) ikke kan påvise en spesifikk virusinfeksjon. I praksis vil det si at en positiv test IKKE automatisk betyr at man er “smittet”. Dette kan være forvirrende, da helsemyndigheter og media har ødelagt og misbrukt betydningen av ordet “smittet”. Når helsemyndigheter og media refererer til “smittetilfeller”, er det snakk om “positive tester”, og det er overhodet ikke det samme.

20. januar 2021 publiserte WHO et notat på deres hjemmeside hvor de blant annet skriver
“Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.”

WHO innrømmet allerede 14. desember 2020 at bruk av for mange sykluser i forbindelse med PCR-testen, ville kunne skape mange falske positive testsvar. Og nå, etter å ha anbefalt PCR-testen som diagnostiseringsmetode i snart et år, hevder WHO at testen kun skal kunne bistå når en pasient skal diagnostiseres, og at helsearbeidere i tillegg må vurdere diagnosen ut fra en kombinasjon av tidspunkt for prøvetaking, prøvetype, analysespesifikasjoner, kliniske observasjoner, pasienthistorie, bekreftet status for eventuelle kontakter og epidemiologisk informasjon. Dette gikk hus forbi norske helsemyndigheter og media.

WHO skriver også i notatet fra januar 2021:
“WHO guidance Diagnostic testing for SARS-CoV-2 states that careful interpretation of weak positive results is needed (1). The cycle threshold (Ct) needed to detect virus is inversely proportional to the patient’s viral load. Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.”

“Cycle threshold” har vært mye diskutert i uavhengige medier. Det har ikke eksistert noen global standard for hvor mange sykluser en PCR-test skulle kjøres med, på WHO sine hjemmesider kunne man inntil nylig finne informasjon om at enkelte tester ble kjørt med 45 sykluser. FHI her i Norge har også opplyst i en mail om at enkelte tester har blitt kjørt med 40-45 sykluser. Til og med Anthony Fauci, USA’s sjefsmedisinske rådgiver, har åpent forklart at en test kjørt med flere enn 35 sykluser ikke kan brukes til noe som helst.

En anbefaling til de som har testet seg og har fått positivt svar: kontakt testansvarlige og spør om å få opplyst hvor mange sykluser testen ble kjørt med. Dette er ikke alene den eneste indikatoren på et falskt positivt testsvar, men det er en av dem.

Så man kan jo spørre seg: hvorfor oppdaterer ikke helsemyndighetene seg på ny tilgjengelig informasjon som leger og andre fagfolk har kjempet for å få frem i lyset i snart et år og som nå også bekreftes gjennom rettens gang? Hvorfor opplyses ikke den norske befolkninga om helt essensiell faktisk vitenskap? Hvorfor fortsetter de å be folk om å gå med munnbind, holde avstand og holde seg hjemme basert på testresultater fra en test erklært ugyldig for det den har blitt brukt til?

Saken fra Portugal:
https://www.theportugalnews.com/news/2020-11-27/covid-pcr-test-reliability-doubtful-portugal-judges/56962

WHOs notat fra januar:
https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05

Anthony Fauci som forklarer Cycle threshold:
https://twitter.com/jimgris/status/1326518250386063361

WHO (finally) admits PCR tests create false positives (fra desember 2020):
https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

1 hendelser på “PCR-testen er ikke i stand til å fastslå, utover rimelig tvil, at et positivt resultat faktisk tilsvarer en SARS-CoV-2-virusinfeksjon”

  1. Tilbakeping: STORE MØRKETALL FOR DØDSFALL ETTER VAKSINERING! – Covid-19 Fakta

Stengt for kommentarer.