STORE MØRKETALL FOR DØDSFALL ETTER “VAKSINERING”!

“Hadde de ikke vært leger, ville det trolig ikke blitt oppdaget.”

https://www.aftenposten.no/norge/i/56da6b/to-leger-i-3040-aarene-fikk-alvorlig-blodpropp-nesten-en-maaned-etter-v

Dette viser at det er mye vi ikke vet, og at underrapporteringen kan være stor også i Norge.

I USA er rapporteringen på vaksineskader under 1% og dette er dokumenterbart. Tar man det med i beregningen for tall i USA, så vil det si at dette “vaksine”-eksperimentet sannsynligvis har litt høyere(!) døds-rate enn sykdommen de hevder å skulle beskytte. Dette forklares her:

https://www.bitchute.com/video/UJByTvvuH9EP/



Sannsynligheten for at situasjonen er den samme i Norge og Europa er stor:

https://www.derimot.no/tyskland-forer-covid-19-vaksineringen-til-sterk-okning-av-dode-pa-aldershjemmene/
https://www.derimot.no/forskningsrapport-fra-israel-vaksinene-tar-livet-av-40-ganger-flere-eldre-enn-korona/

Hvor store mørketall har vi i Norge? NB! Tallet på under 1% rapportering av vaksineskader er kun verifiserbart for USA. Dersom man antar at tallet er det samme for Norge, så har det nå kanskje dødd over 14000 i Norge av “vaksineringen” (147x100=14700; ta dette tallet med en klype salt, siden det er snakk om ukjent mengde underrapportering.). Dette er tall som ikke blir rapportert til å ha relasjon til “vaksinering” pga høy underrapportering / uvitenhet om årsakssammenheng. I media ser vi en tydelig tendens til å vise til at dødsfall og skader etter “vaksinering” sannsynligvis er tilfeldig, samtidig som dødsfall innen 30 dager etter (falsk?) positiv PCR test automatisk registreres som covid relaterte dødsfall, uavhengig av dødsårsak.

Husk at alle disse covid-19 “vaksinene” kun har betinget godkjenning. Hos Legemiddelverket kan man lese:

“Betinget godkjenning gis før man har langtidsdata om effekt og bivirkninger. Vaksineprodusenten må derfor fortsette med studiene, og fortløpende oversende legemiddelmyndighetene data etter hvert som de blir klare.”

https://legemiddelverket.no/nyheter/forste-koronavaksinegodkjent-i-europa

Man kan også lese dette hos Legemiddelverket:

Dette vet vi ikke enda:
-Vi vet ikke om vaksinen hindrer at man smitter andre.
-Vi vet ikke hvor lenge effekten varer. 
-Det er foreløpig ingen eller begrensede data for:
Barn og ungdom under 18 år
Eldre over 75 år
Gravide og ammende
-Personer med nedsatt immunforsvar og de som bruker immundempende legemidler
-Vi kan ikke utelukke sjeldne bivirkninger som oppdages først når vaksinen tas i bruk og gis til mange flere og mer varierte grupper enn i studiene.

Det Legemiddelverket her omtaler som “sjeldne bivirkninger” kan altså ha store mørketall. Vet du om undersøkelser fra Norge som sier noe om hvor store mørketallene er i Norge, så ta gjerne kontakt!

Har covid-19 “vaksine”-eksperimentet i Norge høyere døds-rate enn covid-19 sykdommen? Hvis man ser på tall fra legemiddelverket, og trekker fra de som kunne overlevet med riktig behandling (D-vitamin, Ivermectin/HCQ+Sink) så er svaret ja, selv uten mørketall. Hvis man i tillegg tar med mørketall og det faktum at PCR testene gir mye falske positive, som fører til feil-rapportering av covid-19 dødsfall; så har sannsynligvis dette covid-19 “vaksine-eksperimentet” flere ganger(!) høyere dødsrate enn “covid-19 med riktig behandling”.