Neste markering for frihet: Lørdag 30.01 foran Stortinget i Oslo

Tusen, tusen takk til alle som møtte opp på markeringen i Oslo i går, lørdag 23. januar. Takk for appeller, takk for samholdet, takk for pågangsmotet.
Klokken ni samme morgen strammet myndighetene grepet med de strengeste restriksjonene så langt siden mars i fjor, og fremdeles helt og totalt uten verken vitenskap eller sunn fornuft i ryggen.

Skremselspropagandaen stoppet ikke folk fra å komme, og en politibetjent på stedet opplyste også noen av oss i forkant om at politiet ikke hadde myndighet til å hindre verken arrangementet eller ytringsfriheten vår. Det var fantastisk å se en politibetjent som var oppdatert og reflektert og helt klar på hva jobben gikk ut på. De jobber for folket, ikke for myndighetenes maktdemonstrasjon. Arrangementet gikk som planlagt, med påfølgende marsj med megafon i front, til Oslo S.

Og vi fortsetter. Neste markering blir lørdag 30.01 kl. 14.00-16.00, foran Stortinget i Oslo.
Om Oslo blir for langt unna, oppfordrer Røde luer til å opprette lokale markeringer. Røde luer er en bevegelse, og vi kjemper alle sammen for frihet, uansett hvor vi befinner oss. En gruppe for Drammen er i oppstartsfasen på mewe og på Telegram, og Røde luer har også funnet en annen måte å vise seg frem på, på noen statuer i Fredrikstad.
https://xn--rdeluer-q1a.com/2021/01/24/se-hva-som-ble-fjernet-fra-fredrikstad-blad/

For bilder/video fra siste demonstrasjon og nyheter norske medier velger å ikke opplyse folket om, følg gjerne Stopp Lockdown Norge på Telegram
Håper vi sees på lørdag!