Norske myndigheter politianmeldt 19.03.2021.

Den 19.03.2021 ble politianmeldelse levert til Ålesund politikammer.

(Photo by Mikita Karasiou on Unsplash)



Selve politianmeldelsen kan du lese her:

Vedlegget / bevismaterialene kan du lese her:

Dette er også innsendt til etterforskere i International High Court.

Saken er allerede omtalt flere steder på nett, blant annet her, med overskrift “Government of Norway indicted for crimes against humanity”:
https://greatreject.org/norway-nuremberg-tribunal/

https://greatreject.org/norway-nuremberg-tribunal/

I politianmeldelsen kan man blant annet lese følgende:

Hoved anmeldelse gjelder samtlige som nevnes her i dokumentet med organisasjoner og de direkte ansvarlige for disse: Erna Solberg samt Bent Høye.
Hele Regjeringen samt samlet storting og FHI, CEPI, WHO, GPMB og andre organisasjoner tilknyttet disse samt medansvarlige som nevnes i anmeldelse under medregnet, med unntak Nürnberg. Anmeldelse vil også sendes med samme ordlyd Nuremberg og Haag.
Kopi legges ut til offentlig lesning og sendes tunge organisasjoner, samtlige kommuner, leger, smittevernsleger, advokatforeninger og menneske rettighets organisasjoner. Det vil spres på alle tenkelige sosiale medier samt verdenspresse. Det skal ikke gå ann i ettertid å si..
Jeg visste ikke.


Litt om Bevisene:
Bevisene er solide og i er i all hovedsak hentet fra kun offisielle kilder som fks FHI og WHO som beviser en planlagt falsk pandemi med egne tall data, samt publikasjoner på deres egne sider. (Kilder). Sammenhengen gjør bevisbildet solid helhetlig på deres egne kilder og materiale. Dette beviser samtidig deres involvering og planlegging helhetlig med alle aktører Overnevnt.

Straffeloven kapittel 17. Vern av Norges selvstendighet og andre grunnleggende nasjonale interesser.

§111. Krenkelse av Norges selvstendighet og fred

Med fengsel inntil 15 år straffes den som ved bruk av makt, trusler eller på annen rettsstridig måte volder fare for at Norge eller en del av Norge

a)innlemmes i en annen stat, b)blir underlagt en fremmed stats herredømme, c)eller en stat som Norge er alliert eller i kampfellesskap med, blir påført krig eller fiendtligheter, d)påføres vesentlige begrensninger i sin selvbestemmelsesrett, eller e)løsrives.

§112. Grov krenkelse av Norges selvstendighet og fred

Grov krenkelse av Norges selvstendighet og fred straffes med fengsel inntil 21 år. Ved avgjørelsen av om krenkelsen er grov, skal det særlig legges vekt på om

a)den har hatt særlig alvorlige virkninger for Norge, b)den er gjennomført ved en organisert væpnet aksjon, under utnyttelse av frykt for inngrep av en fremmed stat, eller ved trussel om dette, c)gjerningspersonen er et medlem av regjeringen, Stortinget eller Høyesterett eller tilhører landets øverste sivile eller militære ledelse, d)handlingen har medført tap eller fare for tap av menneskeliv.

Det anføres tilføyd i anmeldelse.
Note: Psykisk helse påvirkning: Selvmord skjedd under falsk pandemi og medførende Lockdown.

§113. Krenkelse av Norges statsforfatning
Den som ved bruk av makt, trusler eller på annen rettsstridig måte volder fare for at Norges statsforfatning forandres, straffes med fengsel inntil 15 år.

§114. Grov krenkelse av Norges statsforfatning

Grov krenkelse av Norges statsforfatning straffes med fengsel inntil 21 år. Ved avgjørelsen av om krenkelsen er grov, skal det særlig legges vekt på forhold som nevnt i § 112 bokstav a til d.

Til sist som følge av beviselig falsk pandemi, som medfører og har medført selvmord, medisinske dødsfall som følge av Astra Zenika vaksinen (blodpropp). Viser til nyere media artikler. Hevdes følgende paragraf brutt. Samtlige Overnevnte i dokument anmeldelse, personer og organisasjoner, samt organisasjonenes ledelse anmeldes for Undernevnt lov paragraf:

Sitat lovparagraf.
Overlagt drap etter straffeloven § 233 annet ledd har en strafferamme på 21 års fengsel.

Slutt Note:
Når jeg fikk dette dokumentet tilsendt og nå med en langt mer alvorlig oppdatering, som jeg har lest har jeg ingen annet alternativ enn å videreformidle og anmelde dette.
Motivasjonen min til å anmelde er for å berge liv og helse til de som rammes hardest av dette narrative. (Barn) Også som konsekvens Av at alle er redde, eller redde for å bli ydmyket, tar jeg det ikke for gitt at anmeldelse blir innlevert av andre. Derfor føler jeg meg tvunget til å gå til dette skritt, til tross for enorm personlig risiko, da det er min og andres plikt til å berge liv. Derav innlevert anmeldelse.

Oppfordring til alle i Norge. Lever politi anmeldelse selvstendig basert på disse bevisene i tilsendt dokument. Nå står og faller dette på hver enkelt av dere, at man tørr å stå i front samt ta ansvar og levere inn anmeldelse selv. Dette gjelder særlig dere tjenestemenn. Tenk dere nøye om hvem dere egentlig tjener, nemlig folket! Samt hva konsekvensene blir nå for deres nærme og kjære! Snu i tide!
Til sist. «Ta vare på flokken din»

Kilde: https://c19fakta.com/wp-content/uploads/2021/03/Politianmeldelse-19.03.2021.pdf

Palace of Justice in Nuremberg, Germany

3 hendelser på “Norske myndigheter politianmeldt 19.03.2021.”

  1. Helge Dalen

    Flott !
    Dette har vi ventet på lenge! Endelig er det noen som våger å komme med sannheten
    fram i lyset . Håper at det norske folk nå får øynene opp for denne svindelen som er i hovedsak styrt av Bill Gates og de andre rike pampene som tror de kan regjere i denne verden, og står bak “The New World Order” ! Vaksinene som distribueres over hele verden er nemlig styrt av denne “eliten” og inneholder et stoff som ødelegger de hvite blodlegemene, som er vårt forsvar mot sykdommer og infeksjoner ( immunforsvaret). Et godt råd: Ikke ta noen som helst form for coronatest, ei heller noen form for vaksine. Begge deler er infisert! Den beste vaksinen er å styrke ditt eget immunforsvar, avstå fra usunn mat og drikke, lev sundt, så er du godt rustet mot smitte og sykdommer!

    1. hei.
      kan du bevise at mrna vaksinene inneholder et stoff som ødelegger hvite blodlegemer?

      mvh,

  2. i bevisene,under “contents” står det:”In 2016 several countries purchased Covid19 test kits…”men det gis ingen bevis på at det faktisk skjedde.det er kun en anekdote som i seg selv er meningsløs.hvis ikke det er jeg som surrer,da.hvis så skulle jeg gjerne sett det som beviser at det faktisk skjedde.

    mvh,

Stengt for kommentarer.