Kjetil Elvevold: «Dette er eksperimentelle vaksiner, og vi vet absolutt ingenting om eventuelle fremtidige bivirkninger»

ITromsø.no publiserte i dag et debattinnlegg av Kjetil Elvevold, en kritisk og modig stemme i “vaksine”debatten:

Det som er foruroligende er at det ikke lenger er et tema hvor sikker vaksinen er og hvilke negative langtidseffekter den kan gi. Vi bør absolutt se for oss en situasjon der vaksinene fungerer mye dårligere enn antatt eller at de trekkes tilbake. Allerede har flere sykehus i Sverige og Frankrike midlertidig stoppet bruken AstraZenca vaksinen på grunn av foruroligende bieffekter, og fra Sør-Afrika meldes det om at vaksinen bare har 10 prosent effektivitet.”

Ingen kan utelukke at ikke noe liknende skjer med de andre vaksinene. Vi kan også risikere at vaksinene ikke er effektive på nye virus-mutasjoner. Det er for eksempel godt kjent at influensaviruset muterer slik at man lager nye vaksiner hvert år.

Det finnes ingen alternativ plan hos myndighetene dersom vaksinene ikke fungerer. På direkte spørsmål på en live spørrerunde på Facebook om hva som skjer dersom vaksinene ikke fungerer, sa Høie at vi fortsetter med tiltakene. Det viser at regjeringen har satset alt på et usikkert kort og at de ikke har en plan for hva som bør gjøres dersom vaksinene ikke virker.

Det vitner om elendig lederskap dersom Høie & co mener at vi skal leve med nedstenginger i 5-10 år til. Myndighetene har heller ikke sørget for en eneste ny intensiv plass i Norge på ett år noe som bekrefter elendig lederskap.

Det er dessverre flere grunner til å tro på at vi kan få ubehagelige overraskelser i tiden som kommer angående vaksinene. Man har for eksempel i flere år forsøkt å lage vaksine mot liknende coronavirus ved å bruke katter som modell, det vil si at disse kattene kan etterlikne sykdomsforløpet hos mennesker. Men uten å lykkes. Flere forskjellige typer vaksiner ble designet og kattene tålte vaksinene. Men når man deretter ga det infeksiøse viruset til kattene, fikk de alvorlige lungekomplikasjoner.

Les debattinnlegget i sin helhet her:
https://www.itromso.no/meninger/2021/03/07/%C2%ABDette-er-eksperimentelle-vaksiner-og-vi-vet-absolutt-ingenting-om-eventuelle-fremtidige-bivirkninger%C2%BB-23607900.ece