Dr. Joseph Mercola: COVID-19 mRNA-sprøyter er medisinsk og juridisk sett ikke vaksiner

“Visste du at mRNA COVID-19-vaksiner ikke er vaksiner i den medisinske og juridiske definisjonen av en vaksine? De hindrer ikke at du får infeksjon og forhindrer heller ikke spredning av den. De er i virkeligheten eksperimentell genterapi” skriver Dr. Joseph Mercola i en artikkel på lewrockwell.com 11. februar 2021.

Dr. Joseph Mercola kan vel sies å være en av de mer kontroversielle stemmene i tiden vi lever i, og han er i likhet med andre kritiske røster forsøkt latterliggjort, sensurert, diskreditert og “faktasjekket” gjennom mer eller mindre usaklige, ikke-faglige, retoriske teknikker. Men hva er det han egentlig forsøker å si?

I artikkelen skriver Dr. Mercola at han har intervjuet Judy Mikovits, med doktorgrad i molekylærbiologi:

“Mens mRNA-sprøytene fra Moderna og Pfizer er merket som “vaksiner”, og nyhetsbyråer og helsepolitiske ledere kaller dem det, beskriver de faktiske patentene for Pfizer og Modernas injeksjoner dem som “genterapi”, ikke vaksiner.

Definisjon av “Vaksine
Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, er en vaksine “et produkt som stimulerer en persons immunsystem til å produsere immunitet mot en spesifikk sykdom og beskytter personen mot den sykdommen.”
Immunitet er i sin tur definert som “Beskyttelse mot en smittsom sykdom”, som betyr at “Hvis du er immun mot en sykdom, kan du bli utsatt for den uten å bli smittet.”

Verken Moderna eller Pfizer hevder at dette er tilfelle for deres COVID-19 “vaksiner”. I sine kliniske studier spesifiserer de faktisk at de ikke engang vil teste for immunitet.

I motsetning til ekte vaksiner, som bruker et antigen av sykdommen du prøver å forhindre, inneholder COVID-19-injeksjonene syntetiske RNA-fragmenter innkapslet i en nanolipidbærerforbindelse, hvis eneste formål er å redusere kliniske symptomer assosiert med S-1. piggprotein, ikke selve viruset.

De gir faktisk ikke immunitet eller hemmer overførbarheten av sykdommen. Med andre ord: de er ikke designet for å hindre deg i å bli syk av SARS-CoV-2; de skal kun redusere infeksjonssymptomene dine hvis eller når du blir smittet.

På den måten oppfyller disse produktene verken den juridiske eller medisinske definisjonen av en vaksine, og som bemerket av David Martin, Ph.D.: “De juridiske konsekvensene av dette bedraget er enorme.”


Artikkel i full lengde:
COVID-19 mRNA Shots Are Legally Not Vaccines

Dr. Joseph Mercola intervjuer Dr. Judy Mikovits:
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/01/31/covid-19-vaccine-gene-therapy.aspx

Om Dr. Joseph Mercola:
https://www.mercola.com/forms/background.htm

Om LewRockwell.com:
https://www.lewrockwell.com/about/

Mer om vaksiner på c19fakta.com:
https://c19fakta.com/category/vaksiner/

Foreningen For Fritt Vaksinevalg:
https://www.frittvaksinevalg.com/