POLITI FOR FRIHET!: VI ER MENNESKER, SOM TJENER OG BESKYTTER ANDRE MENNESKER.

I februar 2021 ble den internasjonale bevegelsen “Police for Freedom” lansert. Den ble inspirert av den spanske foreningen “Policías Por La Libertad”, som ble dannet i 2020 for å forbedre det generelle samfunnets velvære i disse vanskelige tider – både for borgere og medlemmer av politiet, brannmenn, sikkerhetspersonell og militæret.

Hos Varslerhuset Norge AS kan man lese:

Del!
IVARETAGELSE OG TRYGGHET FOR FOLKET ER OVERORDNET JFR GRUNNLOVEN ❤️
Forferdelige overgrep har det skjedd mye av i denne k- situasjonen. I det øyeblikk «de folkevalgte» instruerer politi og/eller det militæret til å gå etter folket, da har «de folkevalgte» tapt 🥵

For hvem er det de folkevalgte egentlig forvalter for???
Som nevnt her før, støtter politiet opp med folket i bl.a. Spania.

I Norge?
Kontakt: nb@varslerhuset.no

Formålet til denne bevegelsen er å re-humanisere samfunnene våre, få tilbake tillit og samhold mellom sikkerhetsstyrkene og folket. De fredelige marsjene, demonstrasjonene, kampanjene og innholdet skapt av “Police For Freedom” tar sikte på å utdanne mennesker, om deres menneskerettigheter, sivile friheter, konstitusjonelle rettigheter (grunnloven) så vel som de etiske retningslinjene for politiet og sikkerhetsstyrkene.

De er kolleger fra forskjellige yrker som vil fortsette å utføre arbeidet sitt basert på sin personlige og profesjonelle etikk, uten å bli påvirket av frykt, villedende fortellinger, umoralske regler eller meningsforskjeller.

“VI KALLER TIL FELLES SUNN FORNUFT OG FAGLIG ETIKK.”

Les mer og se video på:
https://www.policeforfreedom.org/
For Norge, kontakt: nb@varslerhuset.no

I denne forbindelse er det verdt å huske på de rettigheter folket har i grunnloven, samt politiinstruksen § 3-1 som blant annet sier: “Tjenesteutøvelsen skal alltid være basert på respekt for de grunnleggende menneskerettigheter og det enkelte menneskes verdighet.”

I grunnloven er det verdt å merke seg paragraf 100, 106 med flere (§ 92 til § 113 omfatter menneskerettigheter):

På stortinget.no kan man lese:

https://www.stortinget.no/no/Stortinget-og-demokratiet/Grunnloven/om_grunnloven/