Yale University gjennomførte i 2020 en studie om effekten av ulike meldinger for å få folk til å ta en eventuell COVID-19-vaksine

Lifesitenews.com skrev i august 2020:

“Yale University gjennomfører for tiden en studie om effektiviteten av ulike meldinger for å få folk til å ta en eventuell COVID-19-vaksine; alt fra appeller til egeninteresse til å presse individer mot deres vilje.
Studien av 4000 mennesker startet i juli og tester ti forskjellige meldinger for å “sammenligne den rapporterte villigheten til å motta en COVID-19-vaksine 3 og 6 måneder etter at den ble tilgjengelig.” Meldingene appellerer til “økonomisk frihet”, “egeninteresse”, “samfunnsinteresse”, “økonomisk fordel”, “skyld”, “ydmykelse”,”sinne”, “tillit til vitenskap” og “tapperhet”.

Mens flere av appellene er enkle argumenter, antyder andre at de er villige til å bruke offentlig “shaming” for å fremme adlydelse.

En, for eksempel, “ber deltakeren om å forestille seg skylden de vil føle hvis de ikke blir vaksinert og sprer sykdommen,” med varianter som erstatter skyld med sinne eller forlegenhet. En annen antyder at noen som nekter vaksinasjon “ikke forstår hvordan infeksjoner spres eller ignorerer vitenskap.” En annen erklærer at “de som velger å ikke bli vaksinert mot COVID-19, ikke er modige.”

De endelige funnene vil trolig påvirke signalementene til statlige tjenestemenn og akademiske institusjoner som har diskutert påbud om vaksinasjon, samt reklamekampanjer rundt en vaksine når den er fullført.”

Kommentar:
Det er interessant å se denne studien opp mot hvordan norske myndigheter og medier propaganderer for korona”vaksiner”. Hvor mange tar “vaksina” fordi de har lyst og hvor mange tar den fordi de frykter konsekvensene i form av anklagelser om egoisme, uvitenhet og feighet og hva verre er? Hvor mange tar “vaksina” fordi de frykter å miste jobben? I hvilken grad er en “vaksine” egentlig frivillig når det oppstår ulike former for sosialt press som dikterer hva som er “riktig” og “feil” oppførsel? Hvor mange vet hva myndighetene egentlig ber oss om å si ja til?

Asch-eksperimentet er vel like aktuelt som noensinne før:
“During the 1950s Solomon Asch conducted and published a series of experiments that demonstrated the degree to which an individual’s own opinions are influenced by those of a majority group”

Skriv veldig gjerne til oss om din opplevelse av myndighetenes “vaksinerings”-press. Vi vil vite mer om hva som foregår i forskjellige sektorer forskjellige steder i Norge. Dersom du ikke ønsker å ta vaksina, er du langt ifra alene.


Kilder:
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT04460703

https://www.lifesitenews.com/news/yale-investigates-how-to-guilt-trip-people-into-taking-controversial-covid-vaccine

1 hendelser på “Yale University gjennomførte i 2020 en studie om effekten av ulike meldinger for å få folk til å ta en eventuell COVID-19-vaksine”

  1. Tilbakeping: NY HENVENDELSE TIL ALLE ORDFØRERE OG OVERLEGER I NORGE. – Geoengineering Norway

Stengt for kommentarer.