Varsel og prosessvarsel til Regjering og Storting – opprop for signering er opprettet av Varslerhuset Norge AS



Varslerhuset Norge Skriver:

LA DIN STEMME BLIR HØRT OG VÆR SÅ SNILL, SIGNER OPPROPET!

Nærværende prosessvarsel gjelder nasjonale og lokale myndigheter og myndighetspersoner som direkte/indirekte har medvirket og fortsatt medvirker til de fysiske, psykiske, økonomiske, sosial og samfunnsmessige skader påført den norske befolkning gjennom brudd på nasjonal og internasjonal lovgivning og konvensjoner, herunder men ikke begrenset til Grunnloven, Smittevernloven, Den Europeiske Menneskerettskommisjon, samt konvensjoner sanksjonert og undertegnet av Norge i forbindelse med menneskerettsbrudd, såkalt «Crimes against humanity», ss. Genevekonvensjonen og Nurnbergkodeksen.

Hele brevet kan lastes ned i PDF format her:

Oversettelse til Engelsk:


Starten av brevet lyder som følger:

19. mars 2021
Nærværende prosessvarsel gjelder nasjonale og lokale myndigheter og myndighetspersoner som direkte/indirekte har medvirket og fortsatt medvirker til de fysiske, psykiske, økonomiske, sosial og samfunnsmessige skader påført den norske befolkning gjennom brudd på nasjonal og internasjonal lovgivning og konvensjoner, herunder men ikke begrenset til Grunnloven, Smittevernloven, Den Europeiske Menneskerettskommisjon, samt konvensjoner sanksjonert og undertegnet av Norge i forbindelse med menneskerettsbrudd, såkalt «Crimes against humanity», ss. Genevekonvensjonen og Nurnbergkodeksen.

For enkelhets skyld sendes prosessvarslet til regjeringen v/Statsministeren samt den øverste ledelse i helsemyndighetene og enkelte andre pådrivende folkevalgte.

For: Regjerings- og stortingsrepresentanter
For: FHI og norske helsemyndigheter
For: Riksrevisjonen v/Riksrevisor Per-Kristian Foss
For: Riksadvokaten

Kopi: Ca. 400 aviser/mediehus
Kopi: Stortingets justiskomite
Kopi: NHO, Sykepleierforbundet, Legeforeningen, Oslo Handelsstand m.fl.
Kopi: Et flertall av landets fylker og kommuner, dvs. Rådmenn, representanter og administrasjon
Kopi: Norges Idrettsforbund inkl. særforbund og Norges Idrettshøgskole
Kopi: Ulike andre berørte grupper og organisasjoner, herunder utdanningssteder

Kopi: Sosiale nettverk med oppfordring om å utøve aktiv opplysning overfor medmennesker.

Copy: Dr. Reiner Fuellmich, lawyer and one of four members of the German Corona Investigative Committee who are now working with an international network of lawyers who will argue the biggest tort case ever, the Corona Fraud Scandal, which has meanwhile unfolded into probably the greatest crime against humanity ever. Contact the Corona
Investigative Committee: https://corona-ausschuss.de/

Til informasjon følger lenke til domstolsavgjørelse fra Tyskland som konkluderer med at nedstengningstiltak (likt Norge) er grunnlovsstridig:

https://ahrp.org/german-court-in-weimar-declares-lockdown-unconstitutional/

Hele brevet kan lastes ned i PDF format her og opprop kan signeres her:
https://www.opprop.net/varselprosessvarsel_regjering_og_stortin

107 hendelser på “Varsel og prosessvarsel til Regjering og Storting – opprop for signering er opprettet av Varslerhuset Norge AS”

  1. Eva Svarverud

    Jeg støtter fullt og helt opp om dette oppropet. Flott arbeid

      1. Svein Østvik

        Jeg støtter dette 100 prosent og er takknemlig ovenfor alle involverte!

  2. Lisbeth Emilie Tolnes

    Jeg støtter opp om dette oppropet. Kjæmpeflott arbeid.

  3. Olav Jenssen

    Jeg støtter dette oppropet 100%. Det resonerer med den kunnskapen jeg har tilegna meg og veldig ma¨nge med meg.

  4. Øistein Østgaard

    Jeg støtter dette oppropet fullt ut! De ansvarlige i regjering og embedsverk skal vite at de ikke kan komme og si at de ikke visste når de SKAL VITE når de foretar seg slike drakoniske avgjørelser med omfattende inngripen i befolkningens sosiale liv og helse basert på ordre fra fremmede makter slik WHO og Big Pharma egentlig er! Det er bare ett ord for slikt og det er høyforræderi!

  5. Mackarena Salgado

    Dette støtter jeg fullt! Nok er nok. Menneskeheten er ment å være fri og ikke under en elite agenda for å bli styrt som en saueflokk.

  6. John Eiliv Earthbound

    På tide at folket viser sin avsky, mot disse skapningene, som har ved hjelp av at de har kapret , og lurt mange generasjoner i denne verden, med å innføre et fullstendig avslørt, og korrupt sentralbanksystem, som har ført til at de har fått så mye makt, og kontroll, at de skjønner ikke hva de skal finne på, for å fortsette å være sjef i verden! : Så herved min fulle støtte for å få disse straffet, for sine ugjærninger !

  7. Avsette regjeringen og frata alle partier deres eiendeler da de prøver å frata våre eiendeler ved å gjennomføre NWO og NESARA

  8. Frata alle politiske partier alle deres eiendeler, hus bil penger hytte alt hva de eier.de har stjålet 800 Kr på hver 1000. Lapp jeg har tjent og formuesskatt på sparepenger

  9. Det er ingen smitte, slutt med psykologisk krigføring mot folket.

  10. Anne-lise Hvidsten

    jeg støtter dette oppropet fult ut.Regjeringen bør gå av umiddelbart.

  11. Beate Hansen

    Jeg støtter dette oppropet fullt og helt, da dette handler om noe helt annet enn virus og “helseomsorg”! Å få ryddet opp i dette kaoset og avskaffet diktaturet, er derfor absolutt nødvendig! At denne korrupte og planlagte tragedien fikk utvikle seg, har allerede resultert i ødeleggelser for utallige mennesker, bl.a. helsemessig, økonomisk, sosialt og som til og med har endt opp med død for mange, både barn, voksne og eldre! NOK ER NOK!

  12. Ole-Jørgen Strømberg

    Jeg støtter dette oppropet. Det skal bli spennende å følge rettsakene i kjølvannet av plandemien både nasjonalt og globalt. Det de ansvarlige har sendt ut, vil finne veien tilbake til hver og en av dem.

  13. Monica Foss

    Takknemlig for at det fins mennesker som ser hva som skjer, tusen takk til dere som har jobbet døgnet rundt! Takk for denne fantastiske jobben!!
    Her er det på tide at regjeringen går av og settes bak lås og slå.

  14. Hildur Bergerud

    Støtter dette til fulle, på tide at det det blir sagt ifra at nok er nok.

  15. Det norske folks interesseorganisasjon

    Full støtte fra Det norske folks interesseorganisasjon!

  16. Simona Halle

    Jeg støtter dette oppropet. Jeg har fått nok av propaganda og hemmeligheter.

  17. Erik Løvaas

    Jeg støter dette oppropet. Etter min oppfatning er det foretatt en rekke lovbrudd i den hensikt å få kontroll på en “pandemi” forårsaket av et “virus” som er smittsomt, men som er svært lite morbid. Statistikkene bekrefter dette. Den hjernevasking som vi blir utsatt for er destruktiv. Prosessen er global. Prosessen er godt planlagt og godt gjennomført.
    Norge, representert ved vår statsminister, er et sentralt element i planlegging og gjennomføring. Man har nå et samfunn i oppløsning. Påbudene man blir utsatt for med er meningsløse og lovstridige.

  18. Willy H.Hansen

    Veldig bra tiltak. Men jeg vil bli overrasket dersom noen av de store mediene vil rapportere om denne saken. Sannsynligvis vil hele greia bli ignorert. Når ikke engang 16.000 leger og spesialister innenfor biologi og immunologi i Word Doctor Allianse blir tatt på alvor men bare ignorert og latterliggjort så lurer jeg på hva som egentlig skal til for å få myndighetene i Norge og andre land til å reagere. Jeg tror ikke at det er noe som kan gjøres på lovlig måte for å stoppe denne galskapen. Det eneste som kan stoppe dette er at svært mange mennesker blir veldig syke og dør av vaksinene.

  19. EINAR KJØLAAS

    LA HELE REGJERINGEN BLI STILT FOR EN NURENBERG RETT OG DØMT TIL IVSVARLIG FENGSEL FOR MASSEDRAP MOT MENNESKEHETEN

  20. Jeg støtter og håper at sannheten vil komme frem og de som er ansvarlige for bedrageriet vil bli dømt. Takk for arbeidet!!

  21. Tusen takk for den jobben dere har gjort og den jobben dere kommer til å gjøre! Dere har min fulle støtte!

  22. Jeg støtter dette oppropet 100%. Fantastisk at folk våkner opp og tyr til handling slik at det settes en stopper for dette diktatur samfunnet vi plutselig har havnet i. Og ikke minst de ansvarlige personene i maktposisjoner skal stilles til ansvar for alle utførte lovbrudd ila denne dette siste året.

Stengt for kommentarer.