Folkets Koronakommisjon utgir ny rapport 12.03.2021.

Last ned hele rapporten her.


bullotidende.no kan man lese følgende:

Fakta om Folkets koronakommisjon:

Den er inspirert av regjeringens koronakommisjon.

Folkets koronakommisjon er satt sammen av innbyggere på Østlandet med ulik erfaring, alder og yrkesbakgrunn. Så langt er 40 personer av begge kjønn med. Og rapporten har kommet fram via ulike treff pluss samtaler på telefon og epost-utveksling.

Målet er å forstå alle sider av korona-pandemien og gjøre disse kjent for flest mulig. «Sannheten skal frigjøre».

Rapporten til Folkets Koronakommisjon forteller:

Oppsummering/konklusjon:

Bilde av rapport

Nedstengingen av Norge var et sjokk og en rekke pandemi-tiltak det siste året framstår som overdrevne. Antall offisielt døde som følge av korona-pandemien er etter ett år 632, det er under de årlige dødsfall knyttet til influensa.

Det er et inntrykk av at myndighetene har satt befolkningen i en fastlåst situasjon, der budskapet er at den eneste veien ut er å vaksinere seg.

Myndighetene og helseinstitusjonene har i stor grad unnlatt å informere befolkningen om at finnes metoder som kan styrke immunforsvaret, inkludert D-vitaminer, C-vitaminer og sink.

Barn og unge har lidd mye, men også eldre – mange har blitt isolerte og på sykehjemmene hatt besøksrestriksjoner.
Det meldes om en rekke vaksinedødsfall, og dødeligheten som følge av vaksinasjon virker å være større enn den knyttet til pandemien/covid-19.

I praksis har nedstengingen og restriksjoner vært et angrep på mindre bedrifter, næringsliv og vanlige arbeidere, tapet er mangfoldige milliarder kroner.

En løsning myndighetene har anbefalt/beordret er hjemmekontor og følgelig mer fokus på digitalisering. Det gir innflytelse og inntekter til de teknologiske gigantene, noe som utfordrer privatliv og våre demokratiske tradisjoner.

Mantraet om at vaksiner skal løse problemene ender i praksis med milliardoverføringer fra myndighetene til de medisinske kartellene. Disse kan sannsynligvis påvirke beslutninger i Verdens helseorganisasjoner (WHO) som erklærte pandemien internasjonalt 11.3.2020.

Er pandemien en objektiv trussel eller er den konstruert? Kriser som frembringer frykt er gjennom historien bidratt til store endringer. I dette tilfelle kan det handle om å få den kinesiske modellen inn i Vesten – et autoritært teknokrati.

Vi er usikre på hvilken innflytelse organ som WHO, World Economic Forum, FN og EU med flere har på den norske regjeringen og på hvilken måte det utfordrer ønsket om at folket skal være herrer i eget hus.

Vi oppfordrer myndighetene og andre i Norge til å gjennomgå våre punkter her og lese hele rapporten.

https://bullotidende.wordpress.com/2021/03/12/folkets-koronakommisjon-leverer-sin-forste-rapport/

1 hendelser på “Folkets Koronakommisjon utgir ny rapport 12.03.2021.”

Stengt for kommentarer.