USA: Make Americans Free Again og Ohio Stands Up! ber retten beordre Department of Health and Human Services til å fremstille fakta

Ohio Stands Up!:
“Vi ber nå domstolen om en midlertidig begrensningsordre (TRO) og en Show Cause Order. Det er på tide at DHHS forklarer hvorfor de har utstedt regler som medfører overdrivelse av opptalte tilfeller og dødstall.

3. februar 2021, USA og Ohio – I mars 2020 gjorde DHHS (Department of Health and Human Services) noe som aldri har blitt gjort før: utstedte en ny regel for hvordan COVID-19 dødsfall skulle telles. Regelen skapte videre et system som regnet COVID-19 dødsfall annerledes enn ALLE andre dødsårsaker, som dermed ville medføre at “COVID-19 ville være den underliggende dødsårsaken oftere enn ikke.” Resultatet er at COVID-19-dødsfall har blitt dramatisk overdrevet sammenlignet med andre dødsårsaker.

For å gjøre saken verre, begynte DHHS og statlige samarbeidspartnere å bruke “positive tilfeller” for COVID-19 som en metode for videre politiske avgjørelser. Dette ble gjort ved å bruke PCR-testing som grunnlag for diagnose, til tross for at de fleste testsettene inkluderer ansvarsfraskrivelser som sier at de ikke skal brukes til å diagnostisere COVID-19 (dette ble sendt til føderal domstol).

I henhold til føderal lov må presentasjonen av statistikk gjøres på en måte som sikrer integriteten, kvaliteten og nytteverdien til det føderale statistiske systemet. Den nye innstillingen, innlevert 3. februar 2021, ber om en TRO og at DHHS fremlegger deres beslutningsgrunnlag – som utvilsomt verken oppfyller krav om integritet, kvalitet eller nytteverdi.

“Mens vi erkjenner at COVID-19 er et reelt virus som har skadet og tatt livet av mennesker, er det udiskutabelt at det gjennomgående har vært mer fokus på frykt enn på vitenskap. Vi mener at politiske og personlige avgjørelser skal treffes ut fra en vurdering av sanne fakta og ikke ut fra villedende informasjon som presenteres for å fremprovosere frykt.”

Det er på tide at “COVID-agendaen” tar slutt og vitenskapen kommer på banen.”

Make Americans Free Again
Ohio Stands Up!