Frihetsbevegelse i Spania: Police for Freedom

policeforfreedom.org:

“Bevegelsen Police for Freedom ble dannet i 2020 av den spanske foreningen “Policías Por La Libertad”. Målet med bevegelsen er å bidra til allmenn velvære og sosialt samhold i disse vanskelige tider – både for innbyggere så vel som politiet, sikkerhetspersonell og militæret.

Bevegelsens misjon er å re-humanisere samfunnet og bringe tilbake tillit og fellesskap mellom våre uniformerte og sivile søstre og brødre. Gjennom fredelige marsjer, arrangementer og innhold, ønsker Police for Freedom å utdanne folk om deres menneskerettigheter, sivile friheter, konstitusjonelle rettigheter så vel som de etiske retningslinjene for politiet og sikkerhetsstyrkene.

Vi er kolleger med forskjellige yrker som ut fra vår personlige og profesjonelle etikk ønsker å fortsette å utføre arbeidet vårt uten å bli påvirket av frykt, villedende fortellinger, umoralske regler eller meningsforskjeller.”

Police for Freedom skriver at deres mål er er

1. Å påminne medlemmer av sikkerhetsstyrkene om at deres hovedansvar er:

◆ Å bevare fred og sikre sosial rettferdighet.
◆ Å beskytte og respektere borgernes friheter og grunnleggende rettigheter.
◆ Å forhindre og bekjempe kriminalitet.
◆ Å tilrettelegge for hjelp og assistanse til folket.

2. Forene sivile og medlemmer av sikkerhetsstyrkene og legge til rette for direkte kommunikasjon mellom begge parter, imøtekomme og anerkjenne deres bekymringer og veilede etter beste evne.

3. Utdanne borgere og medlemmer av sikkerhetsstyrken om menneskerettighetenes grunnleggende hellighet, samt avsløre faresignaler på et økende tyranni, for å beskytte sosial rettferdighet og fred.

4. Sørge for moralsk støtte og råd til borgere som opplever urettferdighet og utfordringer med politiet.

5. Rådgi politi som utsettes for gruppepress, trakassering eller diskriminering på arbeidsplassen som følge av deres ønske om å utføre sitt arbeid etisk og profesjonelt i henhold til landets grunnlov og i samsvar med menneskerettighetserklæringene.

6. Tilby medlemmer av sikkerhetsstyrken nye verktøy som de kan innlemme i sitt arbeid og personlige liv: eksempelvis emosjonell intelligens, mindfullness, meditasjon, fredelig kommunikasjon, ledelse og selvmestring. Alle disse ferdighetene er nødvendige for en politibetjent i det 21. århundre.


Kommentar:
Frihetsbevegelser spirer og blomstrer over hele verden. Samtidig jobber de store skrikende mediene hardt for å spre nok av misvisende informasjon til at bevegelsene skal assosieres med ekstremisme, vold og andre politisk ukorrekte standpunkt man helst ikke skal ha en tilknytning til i dagens samfunn. Men undersøker man litt eller snakker med menneskene som organiserer eller deltar i bevegelsene, er medienes narrativ så langt fra sannheten som man kommer. Et prakteksempel er demonstrasjonen i Berlin i august 2020 hvor massemediene rapporterte om en demonstrasjon hvor de noen tusen oppmøtte var nazister og andre høyreekstreme. Mens i realiteten var det en demonstrasjon for frihet med Robert F. Kennedy jr i spissen, med flere hundre tusen oppmøtte.
Sannheten vinner alltid til slutt, som Reiner Fuellmich sier.

Bra jobbet, Spania!

Her i Norge blomstrer Røde luer som arrangerer frihetsmarkeringer foran Stortinget hver lørdag. Hold deg oppdatert på tidspunkt her: https://c19fakta.com/category/arrangementer/
Følg også Røde luer på MeWe, Telegram og Facebook!
Hjemmeside i utvikling: www.rødeluer.com