Per 26. januar: 391 innmeldte mistenkte bivirkninger som følge av “vaksinering” rapporterer Legemiddelverket

I sin rapport over meldte bivirkninger i forbindelse med “vaksinering” av en “vaksine” som ikke er en vaksine, skriver Legemiddelverket 26. januar:

“Det er så langt mottatt 391 meldinger om mistenkte bivirkninger etter koronavaksinasjon, hvor 150 av disse er behandlet, etter at rundt 80.000 personer er vaksinert med koronavaksine.”

33 av de mottatte meldingene var meldinger om dødsfall.
Det er både fascinerende og ubeskrivelig forstyrrende å se hvor sikker Steinar Madsen er i sin sak om at “vaksineringen” ikke har noe som helst å gjøre med dødsfallene, som han her overbeviser en nyhetskanal i Australia om. Hvordan kan han være så veldig sikker så innmari tidlig? Foreligger det absolutte bevis for påstanden hans? En så urokkelig mangel på nysgjerrighet og ydmykhet har vel relativt lite med naturvitenskapen å gjøre. Når skal norske myndigheter slutte med synsing og troing?

Videre i rapporten står det:
“Flere av sykehjemsbeboerne som er vaksinert er svært skrøpelige eller terminalt syke
pasienter. Normalt dør i snitt 45 personer hver dag på norske sykehjem eller tilsvarende
institusjoner. Det er derfor forventet at det vil inntreffe dødsfall i tidssammenheng med
vaksinasjon, uten at det trenger å være en årsakssammenheng med vaksinen. Dødsfallene
som er meldt er skjedd innenfor et tidsrom på 1-12 dager etter vaksinasjon.”

Hvorfor i alle dager vaksineres mennesker som er svært skrøpelige eller terminalt syke? Og hvorfor blir vi nå påminnet om at 45 mennesker dør hver dag på norske sykehjem, etter snart et år med krisemaksimering for ethvert influensasymptom? Hvordan kunne ethvert dødsfall på et sykehjem i løpet av 2020 kobles til et virus (som PCR-testen ikke kan påvise spesifikk forekomst av) og IKKE underliggende sykdommer, mens nå kobles dødsfall kort tid etter “vaksinering” ene og alene til de underliggende sykdommene?

En liten en å tygge på i slutten av rapporten:
“Disse enkeltkasuistikkene (dødsfallene) utgjør foreløpig ikke et bivirkningssignal, og gir dermed ikke grunnlag for å endre produktinformasjonen til vaksinen.”

Det vil vel si at det ikke på forhånd opplyses om at dødsfall kan være en av “vaksinens” bivirkninger. Hvor har informasjonen i det informerte samtykket blitt av?

Et annet spørsmål som melder seg: hva med det som ikke innrapporteres?
Hva er det vi ikke vet at vi ikke vet?