Pfizer støtter ikke forskningsprosjekter som undersøker sikkerheten eller effektiviteten av “vaksina” deres. Og Norge har allerede tatt den i bruk.

På Pfizer’s hjemmeside skriver de svart på hvitt:

  • Currently, we are not accepting applications for clinical research that studies the safety, immunogenicity, and/or of Pfizer’s COVID-19 vaccine.
  • To ensure vaccine availability for the general public, Pfizer is unable to provide COVID-19 vaccine as part of a grant.

Oversatt vil vel det si at Pfizer ikke aksepterer søknader for kliniske undersøkelser som undersøker sikkerheten, immunogenisiteten, og/eller effekten av Pfizer’s syntetiske, mekaniske “vaksine”. Videre opplyser de om at de ikke er i stand til å gi ut “vaksiner” som en del av tilskudd, med en unnskyldning om at “vaksina” må være tilgjengelig for befolkninga. Så det vil vel si at forskere ikke har mulighet til å undersøke det faktiske innholdet i det Pfizer produserer og distribuerer, eller hva?

Dette er skremmende lesning i kontekst av at “forskninga” på denne “vaksina” har foregått i et rasende tempo; aldri før har en “vaksine” med et mRNA-innhold vært tilbudt folkemassene; og aldri har utviklingen tatt så kort tid eller ukritisk hoppet over essensielle forskningsforløp.

Det Pfizer derimot skriver at de ønsker å bevilge penger til:

  • Studies evaluating COVID-19 burden of disease and sero-epidemiological surveys among specific populations.
  • Epidemiology studies evaluating direct & indirect impact, including modeling approaches, of Pfizer’s vaccine particularly in specific patient populations.
  • Studies measuring the impact of efforts to overcome vaccine hesitancy and enhance vaccine uptake.

Det er særlig det siste punktet her jeg ønsker å henge meg opp i:
Pfizer vil gjerne bevilge penger til studier som måler virkningen av innsats brukt for å overkomme “vaksinetvil” og øke vaksineoppslutning.

Hvordan kan det være greit at en “vaksine”produsent IKKE ønsker forskning som kan avdekke sikkerheten rundt deres eget produkt; ei heller effektiviteten av produktet – men heller målinger på hvordan flere folk kan si ja til produktet deres?

Videre opplyser Pfizer også om at FDA (U.S. Food and Drug Administration) verken har godkjent eller lisensiert deres COVID-19-“vaksine”

Og dette er “vaksina” helsemyndighetene i Norge har tatt jublende imot og anbefaler hele befolkningen å sluke rått.
Det er per 18.01.2021 rapportert om 33 dødsfall i Norge kort tid etter deres første runde med COVID-19-“vaksine”.

Kilder:
https://www.pfizer.com/purpose/independent-grants/covid-19-vaccine

Mer om bieffekter av Pfizer- og Moderna”vaksinene”:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-16/norway-vaccine-fatalities-among-people-75-and-older-rise-to-29?sref=ZMFHsM5Z

https://www.collective-evolution.com/2021/01/16/norway-investigates-29-deaths-in-elderly-patients-after-pfizer-covid-19-vaccination/

https://childrenshealthdefense.org/defender/thousands-covid-vaccine-injuries-13-deaths-reported-december/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=1fd8cb58-95d0-46d9-b54f-3a3b61f97d5a

https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf