Offisiell uttalelse fra frihetsdemonstranter i Danmark

I et sensurert, polarisert og manipulativt medieklima, kan det være vanskelig å vite hva som er hva. Frihetsbevegelser verden over har blitt feilaktig rapportert i de store mediene etterkant, og det gir et helt skjevt bilde av hva som foregår. Derfor kan det være greit å gå direkte til kilden. 9. januar arrangerte “Men in Black” en frihetsdemonstrasjon i København, og i deres egne offisielle uttalelse om dagen, skriver de:

“Officiel udtalelse fra Men in Black Denmark

Lørdag 09.01.2021 Gennemførte vi vores første officielle anmeldte demonstration, dette var en frihedsdemonstration for at markere at vi ikke har tænkt os at tie stille i året 2021.

Det var hjertevarmende at se så mange tilslutte sig vores frihedsdemonstration og budskabet om at vi har FÅET NOK, af regeringens overgreb og håndtering af bl.a. Det administrative og de utilstrækkelige hjælpepakker på trods af de lover noget andet.

Vi benægter ikke at der findes en Coronavirus. Vi kender alle folk, som har været berørte af det. Det vi demonstrerer imod, er regeringens håndtering af Coronakrisen. Det er tilsidesættelse af enhver gældende norm for vores demokrati og vores samfundsmodel.

Der er så mange aspekter i hele den her Corona Krise.
Håndteringen fra regeringens side som ikke tilgodeser borgerne eller landets værdier.
Der er ikke en rød tråd i deres udmeldinger og vi bliver som borgere i vores eget land, lige nu behandlet som ubetydelige brikker i et langt større spil end nogensinde før.

Vi skrev ud, da vi gjorde vores demonstration offentlig, at vi havde en klar formodning om at ordensmagten ville prøve at krænke vores demonstrationsfrihed ved denne demonstration, det kan der idag d. 10.01.2021 ikke herskes nogen tvivl om var den helt rigtige mavefornemmelse.
Politiet tog direkte livsfarlige beslutninger igår ved at angribe en kæmpe flok højlydte, men glade demonstranter med fakler og lys i hænderne, i en smal passage som strøget i København nu er.
Dette helt unødvendige angreb og overfald som alle de mere end 1000 mennesker blev udsat for, er fuldstændigt grotesk og uacceptabelt.
POLITIET handlede ikke i deres landsmænds og borgers interesser igår, men en helt anden.
Dette håber vi på, at I tager til efterretning og at undgå en lignende situation igen. Vi stopper ikke med at demonstrerer, det er vores menneskeret og den holder vi fast i. Den behandling vi blev angrebet med som frie mennesker er på ingen måde menneskeligt.

Vi forventer at Politiet tager ansvar for den eskalering de skabte igår og forstyrrelsen af den folkelige frihedsmarch, som de var skyldige i.

Igår gav vi andre bevægelser tid til at få et ord indført på talerstolen og dette har givet en del forvirring blandt mange.
Vi ved, at vi har mediedækning til forskel for mange andre demonstrationer og ville bruge muligheden for at andre også kunne fremlægge deres utilfredshed ved denne demonstration.

Dette vil ikke ske igen.
Vi vil fremover kun bringe vores egen og nøje udvalgte dagsorden i vores fredelige demonstrationer.
Vores fokus lige nu er håndteringen af Coronakrisen og måden den bliver håndteret med alt hvad dette indebære.

Vi ved at der er mange tilskadekomne efter gårsdagens hændelse ved demonstrationen for frihed.
Vi opfordrer alle fremmødte til at kontakte en advokat og anmelde denne voldelige adfærd og bekymring for politiets håndtering af en anmeldt demonstration.

VI HAR FÅET NOK
Af manglende demokratisk indflydelse
Af manipulationen af vores budskaber
Af tilsidesætning af den logiske og sunde fornuft

Vi er mange
Vi er sammen
Vi er FOR FRIHED”

På sin Facebookside under “Om”, skriver de:

Vi mødes på gaden for frihed……!!
Vi går march for og med, hele og ALLE i Danmark
Vi er Danmarks børn! Uanset år, overbevisning og holdning, fra alle landets hjørner marcherer vi med vågne øjne
VI GÅR FOR DANMARKS FRIHED!