Bekymringer relatert til haste”vaksinene” øker blant fagfolk.

15.01.2021 Kan man lese følgende på legemiddelverket.no:

“Det er meldt om 23 dødsfall i forbindelse med vaksinasjon. Foreløpig er 13 av disse vurdert. Vanlige bivirkninger kan ha medvirket til alvorlig forløp hos skrøpelige eldre.

Publisert: 14.01.2021

​Alle meldinger om dødsfall etter vaksinasjon blir nøye vurdert.

Meldingene kan tyde på at vanlige bivirkninger fra mRNA vaksiner, slik som feber og kvalme, kan ha ført til dødsfall hos enkelte skrøpelige pasienter, sier Sigurd Hortemo, overlege i Legemiddelverket.

Les mer: Bruk av mRNA-vaksiner hos eldre

Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet vurderer sammen alle meldinger om bivirkninger. Som følge av dette har Folkehelseinstituttet endret koronavaksinasjonsveilederen med nye råd om vaksinasjon av skrøpelige eldre.

Det er per 14. januar meldt 23 meldinger om dødsfall til bivirkningsregisteret. Tallene i selve rapporten inkluderer de tretten meldingene som er vurdert av Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet. De øvrige meldingene er under behandling.”

Kilde: https://legemiddelverket.no/nyheter/meldte-bivirkninger-etter-koronavaksine-pr-14-januar-2021

Undersøkelser peker også på at de som er med på dette “vaksine” eksperimentet ikke blir riktig informert om risikoene involvert, spesielt med tanke på at det “Er risiko for at “vaksinen” kan gjøre covid-19 sykdomsforløp verre, hvis man blir smittet etter vaksinering, som følge av “antibody-dependent enhancement (ADE)” i følge denne studien:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/



Professor / hjerneforsker Chris Shaw (PhD) forklarer i et ferskt intervju hos Thehighwire, hvorfor han har flere bekymringer:


Kanskje det hadde vært bedre å forske på eller sjekke eksisterende forskning på medisiner som HCQ+Sink / Ivermectin istedenfor å bruke så mye ressurser på “vaksiner”?


Her er enda en nettside som har samlet mye informasjon om bekymringer etter “vaksinering”:
https://vaccines.news/2021-01-14-compilation-of-recent-stories-covid-vaccine-injuries-deaths.html