Redde liv – HCQ + Sink

Hvis man er opptatt av å redde flest mulig liv i samfunnet så ville det kanskje vært lurt å fokusere på å styrke immunforsvaret, og evt bruke medisiner som virker, hvis man likevel blir syk? Har du fått med deg at helsemyndighetene kanskje har oversett en løsning på covid som kan spare flere liv? Sjekk dette:

https://americasfrontlinedoctors.us/references.html

“The safety of HCQ is irrefutable. The evidence supporting HCQ efficacy against Covid-19 is also overwhelming. All negative HCQ studies have used either: too much, used it alone (it needs Zinc), or used it late (it should be early.) The treatment dose is 200 mg HCQ twice a day for five days + Zinc 50 (elemental) daily. The prophylactic dose is 400 mg HCQ weekly + Zinc 50 (elemental) daily. (There are studies right now to see if HCQ 200 mg. weekly is sufficient.) This is very low dose.” -Americanfrontlinedoctors

Statens legemiddel sier her, at dette ikke skal brukes pga bivirkninger:
https://legemiddelverket.no/nyheter/alvorlige-hjertebivirkninger-av-klorokin-og-hydroksyklorin-ved-behandling-av-covid-19

Hvis man går ned og sjekker kilden, så viser de til en studie hvor de blant annet har brukt 600mg, 2 ganger om dagen i 10 dager! Dette er ikke relevant, når de fleste som bruker dette rundt i verden kun bruker 200mg i 5 dager. Det er forskjell på å drikke 0,5L vodka per dag i 5 dager og å drikke 1,5L vodka i 10 dager når man skal sjekke bivirkninger. Hvorfor henviser de til forskning som ikke er relevant/feil? Burde se nærmere på dette, enten vise til forskning som er gjort riktig eller fjerne påstand om at det ikke bør brukes. Jeg har spurt på e-poster til legemiddelverket (første gang 02.10.2020) og på facebook siden til Bent Høie om dette blir sett nærmere på, men helt uten å få noe svar.
Samtidig svarer de på spørsmål fra folk som lurer på hvor mange familiemedlemmer som kan samles på middag… Om det så skulle være noe jeg har misforstått burde det være mulig å få svar på det? Er du lege eller i annen posisjon til kunne fremtvinge et svar på om dette blir sett nærmere på eller hvorfor det ikke blir brukt, så vil vi gjerne høre fra deg!

https://hcqmeta.com/
https://c19study.com/
https://twitter.com/CovidAnalysis

Se også innlegg om Ivermectin, en annen medisin med stort potensiale.

Se også naturlig alternativ til HCQ behandling!