Foreningen for Fritt Vaksinevalg: informasjon om de nye vaksinene mot Covid-19 som du bør kjenne til før du tar et valg om vaksinering

“Helsemyndighetenes og statsråders villedende informasjon om vaksinene gir et dårlig grunnlag for et opplyst vaksinevalg” skriver Foreningen for Fritt Vaksinevalg. Foreningen har nå samlet 18 nøkkelpunkter om covid-“vaksinene” i en oversikt hvor det vises til og diskuteres det som foreligger – og ikke foreligger – av foreløpig forskning og informasjon.

Nøkkelpunktene i oversikten:

  1. Vaksinene er basert på en gen-basert teknologi som aldri tidligere har vært godkjent til alminnelig bruk på mennesker. 
  2. Man har utviklet vaksinene i rekordfart
  3. Vi kjenner ikke til langtidseffektene
  4. Vaksinene er ennå ikke endelig godkjente
  5. Er vaksinene virkelig opp mot 95% effektive? – eller nok et eksempel på hvordan det manipuleres med legemidlers påståtte effekter?
  6. Vaksinene beskytter deg ikke mot å bli smittet
  7. Man vil ikke kunne stoppe smittespredningen selv om man er vaksinert
  8. Vaksinestudien til Pfizer-BioNTech viser at vaksinene hovedsakelig er symptomdempende
  9. Vaksinestudien til Moderna viser en mulig beskyttelse mot utvikling av alvorlig sykdom.
  10. Vil de gruppene som trenger det mest bli beskyttet av vaksinen? 
  11. Vi vet ennå lite om hvor lenge effekten av vaksinene varer. 
  12. Er det noen grunn til at friske helsearbeidere skal måtte ta vaksinen? 
  13. Hva er de kjente bivirkningene? 
  14. Vaksinene må betegnes som eksperimentelle
  15. Vil vaksinering med en lite effektiv vaksine føre til vaksineresistens?
  16. Vil de gruppene som trenger det mest bli beskyttet av vaksinen? 
  17. Vaksinene vil ikke kunne bidra til at vi kan åpne samfunnet – det vil til syvende og sist være en politisk beslutning
  18. På hvilket grunnlag kan våre myndigheter anbefale massevaksinering av store deler av befolkningen med en eksperimentell vaksine hvor den statistiske sannsynligheten for å bli alvorlig syk med Covid-19 er forholdsvis liten? 

Utdrag fra oversiktens sluttkommentar:
“Vi mener norske myndigheter og medier gir en villedende fremstilling av de nye vaksinene. Man utelater i stor grad å nevne risikoaspekter, eller å formidle det vaksineprodusentene selv sier om deres vaksiner og forsøksresultatene på en objektiv og informativ måte.
Dette innebærer at den enkelte blir fratatt muligheten til et informert samtykke som skal være basert på relevant og utfyllende informasjon om den medisinske prosedyren vedkommende skal gjennomgå.”

Avslutningsvis skriver Foreningen for Fritt Vaksinevalg klart og tydelig:

Derfor blir det opp til den enkelte å stoppe opp og grundig overveie om de virkelig ønsker å delta i et enormt pågående vaksineeksperiment hvor vi først om måneder og flere år får vite noe om de helsemessige konsekvensene. På dette faglige svake grunnlaget er det helt utilbørlig at det drives massiv propaganda og press overfor hele befolkningen samlet og på individnivå for at man skal ta vaksinene.”

Les hele oversikten:
https://www.frittvaksinevalg.com/villedende-om-covid-vaksinene