“Fantomvirus: På jakt etter Sars-CoV-2”

Hvor er Sars-Cov-2-viruset?
Torsten Engelbrecht, Dr Stefano Scoglio & Konstantin Demeter har skrevet og publisert en artikkel på offguardian.com med tittelen: “Phantom Virus: In search of Sars-CoV-2“.

Teksten åpnes med trøkk:
“Selv Robert Koch Institute og andre helsemyndigheter kan ikke presentere avgjørende bevis for at et nytt virus med navnet SARS-CoV-2 hjemsøker oss. Dette alene gjør snakket om farlige virusmutasjoner til uansvarlig fryktmakt og de såkalte SARS-CoV-2 PCR-tester definitivt til en verdiløs satsing.”

Kommentar:
Det er kontroversielle påstander de kommer med i teksten. Og etter forsøk på å få tak i informasjon og rapporter som bekrefter isolering av Sars-Cov-2 viruset hos respektive faginstanser i Norge i snart et år uten hell, er det verdt å prøve å forstå hva forfatterne av artikkelen hevder. Kan det være sant?

Dr. Andrew Kaufman og Dr. Thomas Cowan (forfatter av The Contagion Myth: Why Viruses (including “Coronavirus”) Are Not the Cause of Disease) støtter i denne videoen påstanden om at det fremdeles ikke finnes en fullstendig isolering av Sars-Cov-2-viruset.
Dr. Andrew Kaufman har siden mars 2020 gjennomgått flere av rapportene som hevder å ha beviser for at Sars-Cov-2-viruset er isolert, og har fortløpende delt oppdateringer hvor han har forklart hvorfor rapportene ikke har funnet det de påstår å ha funnet. Han er kontroversiell i sine uttalelser, og det er fra mange hold brukt mye tid og krefter på å distrahere fra innholdet i det han sier. Man kan jo spørre seg om hvorfor.

Et videre tankeeksperiment kan være: hvis Sars-Cov-2-viruset ikke er isolert; hvordan kan man da vite for sikkert at en positiv PCR-test viser positivt for det spesifikke viruset?