Pfizer’s merittliste: det største helsesvindeloppgjøret i historien, samt den største kriminelle boten av noe slag

Pfizer stod i 2009 for det største helsesvindeloppgjøret noensinne. De mottok en bot på 2,3 milliarder dollar, og satte dermed også ny rekord i “den største kriminelle boten av noe slag”. Dette er det samme selskapet som har slått seg sammen med BioNTech for å produsere en COVID-19-“vaksine”, en “vaksine” Norge allerede har tatt i bruk.

Gjennom årenes løp har Pfizer møtt et urovekkende antall søksmål mot noen av deres mest populære produkter. Domstoler har avvist tusenvis av søksmål mot Pfizer, og selskapet har inngått forlik i saker basert på påstander om ulovlig markedsføring og helsetjenestebedrageri. Oversikten over og innholdet i de utallige søksmålene mot Pfizer viser til et selskap som gjentagende synes å ha satt etikk og moral til side til fordel for økonomiske interesser.

“Vaksineringen” med Pfizer BioNTech’s genterapi er i Norge i full utrulling. Valg om vaksinering er frivillig her i landet, men for å kunne ta et våkent valg er det en del informasjon som må frem i lyset. Som for eksempel hva det er vi oppfordres til å si ja til, og hvor det kommer fra.