33 registrerte dødsfall etter “vaksinering” i Norge. Kinesiske helseeksperter anbefaler Norge å utsette “vaksinering” av eldre. FHI vil at folk skal huske at det dør 45 personer hver dag på sykehjem.

“Det er viktig å huske at det dør cirka 45 personer hver dag på sykehjem i Norge, slik at det er ikke gitt at dette representerer noen overdødelighet eller at det er noen årsakssammenheng”, sier Camilla Stoltenberg i en pressekonferanse 18. januar.

Myndighetene har det siste året proklamert (uten vitenskapelig grunnlag vel å merke) at vi samvittighetsfullt og pliktoppfyllende må tenke på de eldre. At vi må ta på oss munnbind, holde avstand, isolere oss: for de eldre. For risikogruppene. Og helsemyndighetene var tydelige på at de risikoutsatte og eldre skulle ta den eksperimentelle “vaksina” først. At de var “førsteprioritet”. Budskapet ble kamuflert som medmenneskelighet og omsorg, men med all usikkerheten rundt innholdet i “vaksinene”, det raske tempoet og de mangelfulle studiene, er det heller et dytt ut i “prøv først dere, så kan vi andre se om det er trygt etterpå”. Og nå, etter 33 dødsfall, legger FHI ansvaret over på de som stod for vaksineringen; om at “man kanskje burde tenkt seg om og ikke tilbudt dem vaksine”. Og vi andre blir bedt om å huske på at det dør 45 mennesker hver dag på sykehjem.

Alminnelig sunn fornuft tilsier at dødsfallene tilknyttet “vaksinering” kan ha en årsakssammenheng. 13 dødsfall er ifølge Childrens Health Defense allerede bekreftet å være direkte tilknyttet til “vaksinering”. Er ikke det nok til å utsette videre eksperimentering? Og hvor var argumentet om at 45 personer dør hver dag på sykehjem i Norge i mars, april, mai, juni, juli, august, september, oktober, november og desember?

https://childrenshealthdefense.org/defender/china-health-experts-suspension-covid-vaccines-norway/
https://www.collective-evolution.com/2021/01/16/norway-investigates-29-deaths-in-elderly-patients-after-pfizer-covid-19-vaccination/
https://forskning.no/ntb-sykdommer-vaksiner/fhi-arsaker-til-vaksinerelaterte-dodsfall-er-ikke-analysert/1800405