Markering foran Stortinget i OSLO 2. Januar 2021.

Røde luer inviterer til å delta på markering foran Stortinget i Oslo.

Hvis du bare er litt nysgjerrig, så kom gjerne som du er og hør på talene og det som blir sagt. Det kommer frem mye faktaopplysninger og ting som er verdt å tenke over, på disse markeringene.

Invitasjonen fra “Røde luer”:

Velkommen til en ny markering
Den 2. januar kl. 14.00 foran Stortinget.

Vi har vært gjennom 10 måneder av denne galskapen nå, og i dag, 20. desember virker det som om de skal starte neste kapittel med et nytt “mutert” virus og enda strengere tiltak.

Hvor Norge står eksakt den 2. januar 2021 er det ingen som vet enda. Men at dette er over kan vi vel nesten garantere at det ikke er.

Denne kampen vi våkner til hver dag kan vi ikke legge igjen i år 2020. Den må mutere på lik linje som Staten daglig forteller oss at Corona har gjort.

Folk fra hele landet har gjort en kjempeinnsats for denne saken! Og på tvers av alle slags individuelle synspunkter vi måtte ha om resten av verden og hva som skjer i de private livene våre, har vi likevel stått sammen og vært ganske enige om at det staten og media serverer oss – ikke er den verden vi lever i og ser daglig! Er dette verdens største svindel vi er vitne til? Eller er det vi som har mistet fotfestet og lever i en annen dimensjon? Akkurat det vil tiden vise når denne kampen er over!

Alle er i alle fall hjertelig velkomne til å bidra før, under og etter markeringene. ❤️

Det er svært mye som skal på plass av utstyr, appellanter, flyers, plakater og alt som foregår rundt en markering.

Vi jobber nå på spreng for å gi en god markering, med faglig variasjon den 2. januar. Vi trenger derfor flere frivillige innenfor ulike fagfelt som kunne tenke seg å dele sin historie og fakta rundt corona. Vi setter stor pris på tips til bidragsytere, og ikke minst initiativ om du vil stille selv. Ta kontakt!

Røde luer er intet annet en Norges nasjonale symbol for samhold og politisk motstand! Vi legger mye vekt på samhold, og drives fremover av alle de flotte enkeltpersonene som ønsker å bidra. Det er dermed ingen ledere bak dette som styrer “skuta”. Kun en forsamling “av folket – for folket”, som ønsker å bidra med sitt for å bevisstgjøre andre om denne saken. Vi er også helt politisk uavhengig.

Rasisme, sexisme og homofobi er uønsket. Vi jobber mot Coronabløffen, ikke disse synspunktene. De som har lyst til å utrykke disse tingene her er uønsket.

Røde luer.